Antena 3 CNN Externe Descoperirea ce vine ca o lovitură pentru atei. Realitatea Bibliei nu mai poate fi contestată. Iată dovada

Descoperirea ce vine ca o lovitură pentru atei. Realitatea Bibliei nu mai poate fi contestată. Iată dovada

Descoperirea ce vine ca o lovitură pentru atei. Realitatea Bibliei nu mai poate fi contestată. Iată dovada
de O.P.    |    01 Aug 2012   •   08:43

Evoluţionismul, susţinut în mare parte de clasa oamenilor de ştiinţă, dar şi de cei care consideră că adevărurile scrise în Biblie sunt numai poveşti de adormit copiii, au primit o lovitură din partea arheologilor israelieni.

Aceştia au găsit un sigiliu antic, care demonstrează că unul din personajele Bibliei a trăit în realitate, iar faptele sale descrise în Sfânta Scriptură sunt cât se poate de adevărate.

Sigiliul datează din secolul al XI-lea î.Hr., timp în care, potrivit Bibliei, israeliţii se stabiliseră în Canaan.



Această monedă, de dimensiuni reduse - 2,5 cm în diametru - arată lupta unui om cu un leu. Arheologii imediat au făcut conexiunea cu povestea lui Samson, personajul biblic faimos pentru lupta pe care a dus-o cu filistenii.

Însă evenimentul care stă mărturie pe moneda-sigiliu nu se referă la această luptă, ci la încăierarea dintre Samson şi un leu, descrisă în Vechiul Testament.

Mai mult, această monedă a fost găsită în locul în care se afla graniţa dintre tabăra israeliţilor şi cea a filistenilor.





×
Subiecte în articol: arheologie arheologi
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close