Antena 3 CNN Externe Diaspora Dezvăluiri șocante despre calvarul trăit de românca ţinută captivă 10 ani în Italia: „O punea să-şi mănânce propriile excremente”

Dezvăluiri șocante despre calvarul trăit de românca ţinută captivă 10 ani în Italia: „O punea să-şi mănânce propriile excremente”

Dezvăluiri șocante despre calvarul trăit de românca ţinută captivă 10 ani în Italia: „O punea să-şi mănânce propriile excremente”
23 Noi 2017   •   15:29

Presa din Italia face dezvăluiri de-a dreptul șocante despre românca ținută captivă timp de 10 ani.

Femeia, acum în vârstă de 29 de ani, a fost ţinută captivă într-o cameră subterană, legată de pat și victima mai multor abuzuri sexuale.

„Îi spărgea capul şi i-l cosea cu nailon de undiţă. O ţinea izolată şi legată de pat de zece ani. O punea să-şi mănânce propriile excremente sau îi dădea alimente alterate. A violat-o chiar şi în timpul celor două perioade de graviditate. Ceea ce au avut carabinierii din Gizzeria în faţa ochilor atunci când au ajuns la locuinţa lui Aloisio Francesco Rosario Giordano, de 52 de ani, aflat la bordul unui triciclu Ape alături de fiul său în vârstă de nouă ani, a fost o scenă din filmele de groază. Felul în care arăta băieţelul, murdar şi subnutrit, a trezit bănuielile militarilor, care au ţinut neapărat să vadă la faţa locului situaţia familială a bărbatului, cunoscut ca un tip turbulent şi anchetat pentru violenţe sexuale şi comportament brutal în familie. Carabinierii, deveniţi bănuitori din cauza atitudinii lui Giordano, au ţinut să-l însoţească la locuinţă, în ciuda faptului că acesta susţinea că nu are un domiciliu stabil. Odată reperată zona, aceştia s-au aflat în faţa unui bordei făcut din tablă şi deşeuri“, spun jurnaliştii italieni, potrivit Adevărul.

×
Subiecte în articol: dezvaluiri caz socant
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close