Antena 3 CNN Externe Diaspora Metoda folosită de o româncă pentru a fura bijuteriile bătrânilor de care avea grijă, în Italia

Metoda folosită de o româncă pentru a fura bijuteriile bătrânilor de care avea grijă, în Italia

O badantă româncă a fost prinsă în timp ce fura aurul bătrânilor de care trebuia să aibă grijă în Italia. Femeia găsise o metodă inedită prin care reușea să-și însușească bunurile respective.

Metoda folosită de o româncă pentru a fura bijuteriile bătrânilor de care avea grijă, în Italia
Sursa foto: Getty Images
de Roxana Mihăiescu    |    14 Noi 2023   •   09:49

Fiicele a doi bătrâni de 90 de ani din Italia au apelat la poliție, după ce și-au dat seama că obiectele prețioase păstrate într-o geantă de părinții lor în vârstă au fost înlocuite cu alte bijuterii de calitate slabă.

Anchetatorii au analizat bijuteriile respective și au constatat că unele dintre ele au fost duse la amanet de româncă și înlocuite cu tinichele care să le imite pe cele sustrase.

Astfel, s-a ajuns la concluzia că îngrijitoarea și-a însușit bijuteriile, profitând de starea precară de sănătate a celor doi bătrâni. 

Citește și: ”Voi arunca totul în aer”. Un român a intrat într-o biserică din Italia cu o butelie și o brichetă și a amenințat că va da foc instituției

Femeia a fost supusă unor percheziții, iar anchetatorii au descoperit și alte bijuterii pe care le furase, fără să le înlocuiască. 

La audieri, românca și-a recunoscut faptele și a mărturisit că regretă ce a făcut.

Bunurile sustrase au fost recuperate parțial de la magazinele de tip amanet din zonă, întrucât termenul legal de conservare (10 zile) încă nu se scursese și au fost restituite proprietarilor legitimi, notează Știri Diaspora.

×
Subiecte în articol: romanca italia furt dosar penal
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close