Antena 3 CNN Externe Diaspora Tragedie în Italia. Un român și-a incendiat iubita, în fața copiilor

Tragedie în Italia. Un român și-a incendiat iubita, în fața copiilor

Tragedie în Italia. Un român și-a incendiat iubita, în fața copiilor
05 Iul 2016   •   21:08

Un roman de 24 de ani, stabilit in Italia, si-a incendiat iubita, in fata celor doi copii pe care ii au impreuna. Femeia a ajuns la spital cu arsuri grave si initial a vrut sa ascunda incidentul, de frica lui, scriu stirileprotv.ro.

Barbatul, care in trecut fusese cercetat pentru mai multe furturi, a fost retinut de politie si dus intr-un penitenciar pana la terminarea anchetei.

Alexandru Edec a plecat din Romania in urma cu 5 ani si s-a stabilit intr-o localitate din provincia Lecce, Italia. Acolo a intalnit-o pe Daniela, o fata din Barlad, si din relatia lor s-au nascut doi copii.

In ultima vreme insa, Alexandru si Daniela nu se mai intelegeau, pentru ca el isi pierduse locul de munca si incepuse sa bea, spun cei care ii cunosc. La ultima cearta, barbatul a avut o reactie extrema: si-a incendiat iubita de fata cu cei doi copii, de 1 si 3 ani. Daniela a ajuns in stare grava la spital.

Dr. Antonio La Spada"Arsurile sunt pe circa 25 la suta din corp. Pe 10 la suta, sunt arsuri de gradul 3, iar pe 15 la suta - arsuri de gradul 2. Este monitorizata de o echipa medicala, va fi si consiliata psihologic."

×
Subiecte în articol: iubita incendiat scandal
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close