Antena 3 CNN Externe Documentar cutremurător: Ororile din Peninsula Sinai. Le-au recoltat organele şi i-au lăsat să moară

Documentar cutremurător: Ororile din Peninsula Sinai. Le-au recoltat organele şi i-au lăsat să moară

Documentar cutremurător: Ororile din Peninsula Sinai. Le-au recoltat organele şi i-au lăsat să moară
Sursa foto: Foto: cempaka-africa.blogspot.com
20 Noi 2011   •   23:14

Un reportaj cutremurător, realizat de televiziunea americană CNN, dezvăluie ororile din Peninsula Sinai, unde traficul de organe prosperă. Numeroşi imigranţi africani sunt răpiţi de triburile locale. Sunt ucişi ori mutilaţi pentru organe, care sunt vândute pe bani grei. Viaţa victimelor n-are nicio valoare.

Peninsula Sinai devine, pentru sute de africani, un lagăr. Sute de africani au aceeaşi soartă. Sunt luaţi prizonieri şi transformaţi în sclavi ori donatori de organe.

Dovadă a ororilor stau cadavrele abandonate în deşert. Sunt imigranţi cărora le-ar fi fost recoltate organele interne şi au fost lăsaţi să moară.

Recoltarea organelor se face cu înaltă tehnologie şi în clinici speciale. Tehnologia a devenit acum foarte uşor de accesat. Pentru că sunt clinici mobile care pot face astfel de lucruri.

Ceea ce este foarte grav e că poliţia egipteană, deşi ştie despre crimele din Sinai, nu are nicio pistă. Până acum, nimeni nu a fost arestat.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: peninsula Sinai imigranti cnn sclavi
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close