Antena 3 CNN Externe Doi morţi şi șapte răniţi după ce un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenţă - VIDEO

Doi morţi şi șapte răniţi după ce un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenţă - VIDEO

Doi morţi şi șapte răniţi după ce un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenţă - VIDEO
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    27 Iun 2019   •   09:59

Doi piloţi au fost ucişi şi şapte pasageri au fost răniţi după ce un avion Antonov An-24 a efectuat o aterizare de urgenţă joi dimineaţă pe un aeroport regional din republica autonomă rusă Buriatia, în Siberia, informează agenţia oficială de presă rusă TASS şi Reuters, citând autorităţile locale.
    
La bord se aflau 46 de persoane, inclusiv patru membri ai echipajului, potrivit Ministerului pentru Situaţiile de Urgenţă local. Avionul efectua o legătură între Nijneangarsk şi Ulan-Ude, capitala regională.
    
„Pe aeroportul din Nijneangarsk, un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenţă. Ca rezultat, doi piloţi au fost ucişi, pasagerii trăiesc. 42 de adulţi şi un copil au fost salvaţi. Şapte persoane au fost rănite”, a declarat secretarul de presă al şefului republicii, Alexei Fişev, citat de TASS.


„După decolare, unul dintre motoare a cedat. Echipajul a decis să se întoarcă la aeroport. Potrivit informaţiilor preliminare, în timpul aterizării, avionul a ieşit de pe pistă 100 de metri, a lovit staţia de tratare a apelor uzate şi a luat foc”, a precizat Fişev.
 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close