Antena 3 CNN Externe În Donbas, soldații ruși au fost la un pas să împuște un general care i-a forțat să atace

În Donbas, soldații ruși au fost la un pas să împuște un general care i-a forțat să atace

În Donbas, soldații ruși aproape că au împușcat un general care a încercat să îi forțeze să treacă la ofensivă.

În Donbas, soldații ruși au fost la un pas să împuște un general care i-a forțat să atace
Sursa foto: Twitter/SarahAshtonLV
de Alexandra Ionescu    |    30 Mai 2022   •   11:22

Într-o conversație interceptată de SBU, un soldat rus se plânge că a rămas doar cu o treime din brigada sa de peste 600 de oameni.

"Soldații ruși sunt gata să-și omoare generalii, care îi forțează să treacă la ofensivă. În regiunea Donețk, soldații ruși aproape că l-au împușcat pe generalul Valery Solodchuk și gărzile lui, care au venit să înfrâneze rebeliunea și să-i forțeze pe soldați să continue. luptă. Prin urmare, generalul rus a fugit", se arată în comunicat, potrivit Unian.

Conform informațiilor britanice, în cele trei luni de la invazie, armata rusă a suferit pierderi uriașe în rândul ofițerilor. Pierderea unei părți semnificative a tinerei generații de ofițeri ar putea exacerba problemele legate de modernizarea abordării de comandă și control și ar putea duce la o scădere suplimentară a moralului armatei ruse.

Recent, SBU a publicat o altă conversație între ocupanți. Potrivit acesteia, soldații ruși care au fost trimiși să lupte împotriva Ucrainei vor să fugă acasă cât mai curând posibil.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina general
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close