Drama unui destin, în imagini. Nu ştie să meargă sau să vorbească, pentru că a fost ţinut într-o cuşcă de lemn 21 de ani

de O.P.    |    07 Mar 2012   •   10:05
Drama unui destin, în imagini. Nu ştie să meargă sau să vorbească, pentru că a fost ţinut într-o cuşcă de lemn 21 de ani Galerie foto (4) Foto: Quirky China

Un tânăr cu probleme psihice din China trăieşte de 21 de ani închis într-o cuşcă de lemn, pentru binele său, spun părinţii lui, care consideră că numai în acest fel îl pot ţine în viaţă.

Wei Yun, în vârstă de 23 de ani nu ştie să vorbească sau să meargă. Atunci când părinţii îl mai scot din cuşcă, acesta se târăşte pe coate şi genunchi asemeni unui bebeluş.Părinţii l-au închis în cuşca de lemn, pe care o ţin într-un grajd, pentru că atunci când Yun avea 2 ani s-a împiedicat de un lighean cu apă clocotită şi era la un pas de moarte. Părinţii tânărului cred că numai aşa îşi pot feri copilul de accidente mortale.

Tatăl sau lucrează departe de casă, şi vine foarte rar să îl vadă pe Wei, care stă în grija mamei sale vitrege. Aceasta la rândul ei lucrează toată ziua, iar băiatul stă singur majoritatea timpului.

CLICK pentru a vedea o GALERIA FOTO impresionantă.ExitPOLL
x close