Antena 3 CNN Externe Dresor din Florida, atacat de un crocodil în timpul unui spectacol (VIDEO)

Dresor din Florida, atacat de un crocodil în timpul unui spectacol (VIDEO)

Dresor din Florida, atacat de un crocodil în timpul unui spectacol (VIDEO)
11 Mai 2010   •   12:23

Incident dramatic la un spectacol prezentat de un dresor de crocodili, în Florida. Una din reptile s-a revoltat împotriva omului, pe care l-a atacat şi l-a rănit destul de grav. Întâmplarea a fost filmată de un spectator.

Jeffrey Quattrocchi se intitulează "Stăpânul mlaştinilor" şi se compară adesea cu regretatul "vânător de crocodili", Steve Irwin. El îşi câştigă existenţa din spectacole cu crocodili şi se lăuda, până acum, că a fost muşcat de 13 ori, dar a supravieţuit. Acum, însă, norocul a părut să-l părăsească.

Un aligator de doi metri şi jumătate i-a prins mâna între fălci şi nu a mai vrut cu niciun preţ să-i dea drumul. Spectatorii au crezut, mai întâi, că totul făcea parte din spectacol, dar sângele şi urletele disperate ale dresorului i-au trezit la realitate.

Până la urmă, Jeffrey a reuşit să-şi smulgă mâna din botul reptilei furioase. Spectatorii i-au dat primul ajutor şi l-au dus la spital, unde medicii au reuşit să-i salveze braţul.

Dresorul a recunoscut că, din toate "întâlnirile" sale cu aligatorii, aceasta s-a încheiat cel mai prost. El intenţionează, totuşi, să-şi reia spectacolele de îndată ce se va face bine.



Antena 3


×
Subiecte în articol: crocodil Florida atacat
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close