x close

Erik De Vrijer, noul şef al delegaţiei FMI în România. Află mai multe despre cel care îl va înlocui pe Franks

de A.M.P    |    26 Apr 2012   •   11:04
Erik De Vrijer, noul şef al delegaţiei FMI în România. Află mai multe despre cel care îl va înlocui pe Franks 482 Foto: antena 3.ro

Olandezul Jules Erik J. De Vrijer, actualul reprezentant al FMI pentru Belgia şi Olanda, va prelua din vară şefia delegaţiei FMI la Bucureşti, înlocuindu-l pe americanul Jeffrey Franks.

Erik De Vrijer a fost descris de Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI, drept o persoană cu o foarte mare experienţă în FMI, având cu o poziţie puternică, în calitate de director adjunct al departamentului pentru Europa al FMI, scrie gândul.info.

În ultimii 10 ani, De Vrijer a condus misiunile Fondului Monetar în Uzbekistan, Algeria, Irak, iar în ultima vreme în Belgia şi Franţa.

Pe site-ul FMI există o sigură înregistrare video cu De Vrijer, datând din iulie 2011, când acesta a acordat un interviu în limba franceză pe tema progreselor importante făcute de economia Franţei.

Erik De Vrijer îl însoţeşte pe Jeffrey Franks pe parcursul misiunii de evaluare care a debutat pe 24 aprilie şi care va fi ultima pe care Franks o conduce la Bucureşti.

Franks a fost numit şef de misiune pentru România în decembrie 2008.

Citeşte mai multe despre:

Jeffrey Franks Fondul Monetar International
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati