Antena 3 CNN Externe Experiență înfiorătoare trăită de un bărbat, în timpul unei drumeții pe munte. Și-a rupt piciorul și a trebuit să și-l care în brațe două zile

Experiență înfiorătoare trăită de un bărbat, în timpul unei drumeții pe munte. Și-a rupt piciorul și a trebuit să și-l care în brațe două zile

Experiență înfiorătoare trăită de un bărbat, în timpul unei drumeții pe munte. Și-a rupt piciorul și a trebuit să și-l care în brațe două zile
18 Sep 2019   •   21:20

Un bărbat din Australia a căzut într-o cascadă și s-a rănit, iar apoi a fost nevoit să-și care piciorul rupt timp de două zile, până când a fost salvat. 

Neil Parker, de 54 de ani, a trecut printr-o experiență traumatizantă. Plecase într-o drumeție pe munte, iar la un moment dat a alunecat și și-a rupt o încheietură a mâinii, iar piciorul stâng s-a rupt în două, potrivit BBC.

În momentul căzăturii și-a pierdut și telefonul și nu a mai putut să dea de nimeni. Bărbatul a fost nevoit să se târască într-un picior, pe celălalt cărându-l în brațe. 

“Parcurgeam câte un metru, un metru și jumătate, apoi trebuia să mă opresc să iau o pauză. Nu îmi venea să cred. Sunt doar 3 kilometri, dar mi-a luat două zile ca să îi parcurg. Mă gândeam că nu o să ajung niciodată”, a declarat Neil de pe patul de spital.

Neil a spus că a folosit de trusa de prim ajutor și bețele de trekking pe care le avea la el pentru a-și fixa piciorul la loc.

“A trebuit să îmi car piciorul - iar picioarele sunt foarte grele când nu sunt legate de nimic - și am încercat să îl ridic ca să trec peste o piatră, apoi m-am folosit de coate și brațe ca să mă târăsc”, a spus Parker.

Bărbatul a fost apoi găsit de pilotul unui elicopter, care apoi l-a dus la spital. 

×
Subiecte în articol: Australia salvat
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close