Antena 3 CNN Externe Femeie declarată moartă de coronavirus, descoperită vie la două săptămâni după ce familia i-a organizat înmormântarea

Femeie declarată moartă de coronavirus, descoperită vie la două săptămâni după ce familia i-a organizat înmormântarea

O bătrână din Ecuador a fost descoperită în viață, la două săptămâni după ce familia i-a organizat înmormântarea. Femeia în vârstă de 74 de ani a fost declarată moartă din cauza coronavirusului.

Femeie declarată moartă de coronavirus, descoperită vie la două săptămâni după ce familia i-a organizat înmormântarea
Sursa foto: Foto: Pixabay
26 Apr 2020   •   16:16

Alba Maruri a fost raportată decedată pe 27 martie, iar familia sa a primit cenuşa acesteia şi au organizat funeraliile. Dar joi, una dintre pacientele aflate în comă într-un spital din oraşul Guayaquil s-a trezit şi le-a spus medicilor că este de fapt Alba Maruri.

Familia victimei s-a bucurat enorm să constate că aceasta este în viaţă, dar au rămas cu întrebări privind identitatea persoanei a cărei cenuşă o au în casă.

Presa ecuadoriană scrie că atunci când au fost anunţaţi de decesul femeii, membrii familiei au fost chemaţi să identifice cadavrul, dar nu li s-a permis să se apropie de acesta, având în vedere că putea fi contagios.

„Mi-a fost teamă să mă uit la faţa ei. Am stat la un metru şi jumătate distanţă. Avea aceeaşi culoare a părului şi nuanţă a pielii”, a declarat pentru AFP, nepotul femeii, cel care a mers să identifice cadavrul la spital.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: ecuador femeie coronavirus
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close