x close

Fetița lor a murit și a fost incinerată. După câteva luni, casa le-a fost spartă. Șocul pe care l-au trăit părinții când au intrat in locuință

21 Sep 2016   •   14:58
Fetița lor a murit și a fost incinerată. După câteva luni, casa le-a fost spartă. Șocul pe care l-au trăit părinții când au intrat in locuință Foto: Facebook

Cindy (40 de ani) și Brian Stevenhaagen (39 de ani), din Belgia, și-au pierdut fetița. Copila a murit la numai două zile după naștere și a fost incinerată. Îndurerați, părinții au pus o parte din cenușa copilului într-un pandantiv pe care l-au păstrat cu sfințenie în casă.

Recent, cei doi belgieni au plecat în vacanță, iar când s-au întors au avut parte de un șoc. Locuința le fusese spartă. Hoții furaseră pandantivul în care se afla cenușa copilului lor.

Disperată să recupereze ultimul lucru care i-a rămas de la fetița ei care nu a trăit decât două zile, Cindy a publicat pe Facebook un mesaj prin care speră să-i determine pe hoți să le înapoieze obiectul.

Cei doi belgieni mai au trei copii, cel mai mare având 19 ani. Băiatul a fost cel care le-a dat vestea părinților săi că locuința le-a fost spartă.

Sursă: 7sur7.be

 

Citeşte mai multe despre:

casa fetita moarta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati