Antena 3 CNN Externe Flacăra olimpică a ajuns la Tokyo, vineri. A fost întâmpinată de un stadion gol și de ploaie

Flacăra olimpică a ajuns la Tokyo, vineri. A fost întâmpinată de un stadion gol și de ploaie

Flacăra olimpică a ajuns, vineri, la Tokyo pentru o ceremonie organizată într-un stadion gol, a doua zi după ce autorităţile japoneze şi organizatorii au decis să interzică prezenţa spectatorilor la majoritatea siturilor de teama coronavirusului.

Flacăra olimpică a ajuns la Tokyo, vineri. A fost întâmpinată de un stadion gol și de ploaie
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    09 Iul 2021   •   15:21

Simbolul olimpismului a avut parte de o primire discretă din cauza temerilor provocate de coronavirus. 

Într-o dimineață ploioasă, cu exact două săptămâni înainte de ceremonia de deschidere a celui mai mare eveniment sportiv de când a început pandemia, flacăra a fost adusă pe scenă într-un felinar și înmânată guvernatorului orașului, Yuriko Koike.

Organizatorii JO 2020 şi oficialii japonezi au anunţat, joi seara, decizia lor de a interzice prezenţa publicul la evenimentele sportive de la Tokyo. Spectatorii ar urma să fie autorizaţi pe anumite situri din afara capitalei nipone, cum ar fi departamentul Fukushima.

[GAL layout="4"]

Amânate cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, Jocurile de la Tokyo vor fi primele din istorie care se vor desfășura, în cea mai mare parte, în spatele unor porţi închise.

Măsura este urmarea deciziei guvernului japonez de a reinstaura o stare de urgenţă sanitară la Tokyo, a patra de la debutul pandemiei, până pe 22 august.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close