Antena 3 Externe Fostul preşedinte, Bill Clinton, ţinut departe de campania soţiei: "Hillary va avea grijă ca el să-și țină gura"

Fostul preşedinte, Bill Clinton, ţinut departe de campania soţiei: "Hillary va avea grijă ca el să-și țină gura"

de A.M    |    14 Apr 2015   •   19:23
Fostul preşedinte, Bill Clinton, ţinut departe de campania soţiei: "Hillary va avea grijă ca el să-și țină gura"

Un prieten personal al familiei Clinton a asigurat luni că Hillary, care și-a anunțat candidatura pentru prezidențiale, și consilierii ei vor ști cum să-l facă pe fostul președinte Bill să-și țină gura astfel încât să nu se repete experiența din anul 2008, când declarațiile acestuia i-au făcut mai degrabă rău lui Hillary în campania pentru învestitura democrată, consemnează agenția AGERPRES.

''Bill este o persoană foarte pragmatică. Este politicianul cel mai inteligent pe care l-am văzut în ultimele decenii. Dar evident că uneori vorbește prea mult și în astfel de circumstanțe poate să spună și prostii'', a explicat pentru cotidianul Yediot Aharonot, Haim Saban, un israelian apropiat al soților Clinton, ce are și cetățenie americană.

Acesta mai este cunoscut drept unul dintre donatorii importanți ai Partidului Democrat și are afaceri în telecomunicații și cinematografie, o mare parte din averea sa fiind obținută la Hollywood în anii '80 și '90. El crede că Hillary îl va folosi pe Bill în campania electorală, dar va face acest lucru într-un mod calculat, pentru a evita situațiile neplăcute din anul 2008.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close