Antena 3 CNN Externe Fotografia de familie cu doi dintre preşedinţii Americii, care arată cât de puternică este dinastia lor

Fotografia de familie cu doi dintre preşedinţii Americii, care arată cât de puternică este dinastia lor

Fotografia de familie cu doi dintre preşedinţii Americii, care arată cât de puternică este dinastia lor
de O.P.    |    29 Noi 2012   •   13:01

Dinastia Bush este, fără îndoială, atât polarizantă, cât şi proeminentă. Cu excepţia celor din familia Kennedy, dinastia Bush este văzuta ca una din cele mai influente din lumea politicii americane.

Membrii acestei familii au servit ţara atât în ramurile legislative, cât şi în cele executive ale guvernului - mai ales că această dinastie a oferit Americii doi preşedinţi - cel de-al 41-lea şi cel de-al 43-lea.



Pentru că George W. Bush are relaţii strânse cu Texasul şi oamenii puternici din industria petrolieră, de multe ori familia Bush a fost percepută ca nişte "magnaţi ai aurului negru".

În realitate, petrolul este doar una din afacerile familiei Bush, aceştia investind sume importante de bani în multe alte laturi ale industriei americane.

Tradiţia familiei, care continuă şi astăzi, a fost fondată pe obţinerea profitului din investiţiile făcute în domeniul financiar şi bancar.

Iată una din cele mai apreciate, în rândul americanilor, fotografii de familie.



×
Subiecte în articol: George Bush
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close