Antena 3 CNN Externe Frații Sarkozy - protagoniștii unui SCANDAL SEXUAL? Cine e de fapt tatăl copilului?

Frații Sarkozy - protagoniștii unui SCANDAL SEXUAL? Cine e de fapt tatăl copilului?

Frații Sarkozy - protagoniștii unui SCANDAL SEXUAL? Cine e de fapt tatăl copilului?
Sursa foto: Foto: topnews.in
06 Noi 2012   •   19:06

Prima femeie ministru al Justiței din Franța a declarat astăzi că de-a lungul timpului a avut opt iubiți faimoși și chiar un copil din flori. Dezvăluirile despre viața sexuală extrem de ocupată a Rachidei Dati au apărut în contextul paternității fiicei ei, scrie Daily Mail.

Multi-milionarul om de afaceri, Dominique Desseigne, 68 de ani, a refuzat un test ADN după ce a fost acuzat că este tatăl fetiței. Doamna Dati a mers la tribunal pentru a-l face să recunoască faptul că este tatăl Zohrei, acum în vârstă de 3 ani, din timpul unei aventuri pasionale din 2008.

Dar domnul Desseigne a declarat că în acest week-end pentru revista Le Monde că într-adevăr a avut o aventură cu Dati, dar că nu știe dacă el este tatăl fetei. Mai mult, avocații săi au prezentat dovezi că femeia a fost implicată în 8 relații în acel timp.

Acestea au inclus un prezentator TV, un ministru, un director executiv, un prim-ministru spaniol, un frate al lui Nicolas Sarkozy, procurorul general al Qatar-ului și moștenitorul unui imperiu de bunuri de lux.

Domnul Desseigne a refuzat o cerere formulată de Dati la o instanță din Versaille, lângă Paris, de a se supune unui test de paternitate.

Conform legii franceze, cineva testul poate accepta sau nu testul, dar doamna Dati spune că are alte dovezi, inclusiv declarațiile sub jurământ ale personalului ei cum că domnul Desseigne o vizita în mod constant până a născut.

Suspectați că ar putea fi părinții Zohrei au fost în trecut primul ministru al Spaniei, Jose Maria Anzar, și fostul președinte al Franței, domnul Sarkozy.

Dati, un notoriu auto-publicist, a încurajat speculațiile într-o gamă de interviuri din reviste și a apărut în ședințe foto pline de farmec.

×
Subiecte în articol: Nicolas Sarkozy Franta
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close