Antena 3 CNN Externe George Bush tatăl la 85 de ani. Fostul preşedinte şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-un salt cu paraşuta (VIDEO)

George Bush tatăl la 85 de ani. Fostul preşedinte şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-un salt cu paraşuta (VIDEO)

George Bush tatăl la 85 de ani. Fostul preşedinte şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-un salt cu paraşuta (VIDEO)
Sursa foto: George Bush
13 Iun 2009   •   14:08

Fostul preşedinte american George Bush-tatăl rămâne în plină formă şi la 85 de ani. El a sărbătorit împlinirea acestei vârste printr-un salt cu paraşuta, performanţă pe care doreşte s-o repete şi la 90 de ani. Veteran al aviaţiei militare, George H. W. Bush a sărit prima dată cu paraşuta în cel de-al Doilea Război Mondial, când avionul său a fost doborât de japonezi. El a repetat isprava la a 75-a aniversare şi apoi la a 80-a, dar, de această dată, nu singur, ci în tandem cu unul din "Cavalerii Aurii" - membrii echipei de paraşutism a armatei americane.

?Dacă eşti bătrân, nu înseamnă că nu mai poţi să te distrezi", declarase Bush înaintea saltului. El nu a dorit, însă, doar să se distreze, ci să dea un exemplu tuturor celor din generaţia sa. ?Mă simt minunat şi le sunt recunoscător acestor Cavaleri Aurii cu care am mai sărit de câteva ori înainte. Şi e o senzaţie grozavă, revigorantă. Mă simt ca la 84 de ani?, a glumit fostul preşedinte.

Soţia şi copiii lui Bush au asistat, bineînţeles, la performanţă. Deşi se mândreşte că a fost, şi el, pilot, fostul preşedinte George W. Bush a recunoscut că nu e gata să i se alăture tatălui său. În schimb, Bush-tatăl a promis că va sări din nou şi peste cinci ani. Dar, probabil, nu va avea răbdare să aştepte până atunci.



Antena 3

×
Subiecte în articol: George Bush
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close