Antena 3 CNN Externe Germania: Doi infractori periculoşi au evadat, după o acţiune ca în filme (VIDEO)

Germania: Doi infractori periculoşi au evadat, după o acţiune ca în filme (VIDEO)

Germania: Doi infractori periculoşi au evadat, după o acţiune ca în filme (VIDEO)
Sursa foto: Infractori
29 Noi 2009   •   16:15

Scenariu desprins parcă din filmele de acţiune în Germania. După patru zile de urmăriri, poliţia germană a reuşit să prindă un deţinut periculos care a evadat joi dintr-o închisoare. Autorităţile nu au reuşit însă să dea de urma celui de-al doilea evadat. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 46 şi respectiv 50 de ani sunt acuzaţi de asasinat şi tentativă de asasinat.

Cei doi au luat până acum trei ostatici pe care i-au eliberat la scurt timp, după ce le-au furat maşinile. Bărbaţii, în vârstă de 46 şi respectiv 50 de ani sunt acuzaţi de asasinat şi tentativă de asasinat.

La scurt timp după ce au evadat, cei doi deţinuţi au luat ostatică o tânără în vârstă de 19 ani. După ce au rămas în pană de benzină cu maşina femeii, au atact din nou şi au sechestrat un cuplu în propria casă, în apropiere de Essen.

Evadaţii l-au obligat pe soţ, un om de afaceri, să îi conducă timp de mai multe ore la volanul autoturismului său. L-au eliberat apoi şi au fugit la bordul maşinii sale.

Potrivit rapoartelor făcute publice de poliţie, cei doi deţinuţi sunt foarte periculoşi. Peter Paul Michalski, în vârstă de 46 de ani, şi Michael Heckhoff, de 50 de ani erau condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru asasinat şi tentativă de asasinat.

Bărbaţii au evadat joi seara dintr-o închisoare din Aix-la-Chapelle, în regiunea Rin. Au atacat un gardian şi un portar şi au fugit la bordul unui taxi în direcţia Koln. Din primele investigaţii, se pare că cei doi ar fi reuşit să scape cu ajutorul unui gardian al închisorii care a fost arestat deja de forţele de ordine.

Poliţia germană a intensificat măsurile de supraveghere în gări şi aeroporturi. În căutarea evadaţilor au fost trimise mai multe elicoptere şi au fost create numeroase baraje rutiere. Cu toate acestea, poliţişti nu a reuşit să îi prindă nici la aproape patru zile după evadare.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Germania omor
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close