Antena 3 CNN Externe Hamsterii Zhu Zhu, cele mai populare jucării din SUA (VIDEO)

Hamsterii Zhu Zhu, cele mai populare jucării din SUA (VIDEO)

Hamsterii Zhu Zhu, cele mai populare jucării din SUA (VIDEO)
26 Noi 2009   •   18:56

În Statele Unite, cele mai căutate daruri de sub viitorii brazi de Crăciun promit să fie hamsterii Zhu Zhu. Nu este vorba de o specie de animale, ci de mici jucării mecanice care i-au vrăjit, pur şi simplu, pe americanii mari şi mici, încât au ajuns chiar să se vândă la suprapreţ pe Internet.

Hamsterii Zhu Zhu au fost creaţi de o companie americană, dar, aşa cum o arată şi numele lor, sunt produşi în China. Micii roboţi cu blană răspund la atingere cu tot felul de chiţăituri, iar dacă sunt puşi pe podea, încep să alerge în toate direcţiile ca nişte adevăraţi exploratori.

Puii de hamster Zhu Zhu pot scoate 40 de sunete diferite.

Până acum, în Statele Unite s-au vândut şase milioane de hamsteri mecanici, iar distribuitorul se aşteaptă să livreze alte şase milioane până la sfârşitul sezonului de Sărbători. La acestea se adaugă accesoriile - o casă şi o maşinuţă de jucărie la care roboţeii reacţionează în diferite feluri.

Pe lângă înfăţişare, cumpărătorii sunt seduşi, fără îndoială, şi de preţul lor modest - numai 10 dolari, un avantaj cert în vremuri de criză.

Hamsterii Zhu Zhu sunt atât de îndrăgiţi încât iubitorii lor nu se uită la bani când trebuie să-şi completeze colecţia. Pe site-ul eBay s-a creat o piaţă paralelă pe care preţurile urcă mult peste 20 sau chiar 100 de dolari. Aşa că hamsterii mecanici au un viitor strălucit şi promit să devină la fel de populari ca eterna, dar uşor demodată, păpuşă Barbie.



Antena 3



×
Subiecte în articol: jucarii
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close