Antena 3 CNN Externe Hoţ înarmat, pus pe fugă de un client cu o sticlă de bere - VIDEO

Hoţ înarmat, pus pe fugă de un client cu o sticlă de bere - VIDEO

Hoţ înarmat, pus pe fugă de un client cu o sticlă de bere - VIDEO
12 Mai 2010   •   09:17



Un american "înarmat" cu o sticlă de bere a pus pe fugă un bărbat care ameninţa că-i împuşcă pe toţi oamenii dintr-o benzinărie. Incidentul s-a produs în Virginia şi a fost înregistrat de o cameră de supraveghere. Salvatorul s-a ales cu câteva răni, dar a supravieţuit, iar martorii întâmplării spun că-i datorează viaţa.

După ce a făcut câteva cumpărături, un individ furios a scos un pistol şi a cerut casierei dintr-o benzinărie să-i dea toţi banii. Şi, pentru că femeia speriată nu reuşea să deschidă sertarele, a tras două focuri chiar lângă ea.

Printre clienţii din magazin se afla un bărbat de vreo 60 de ani. La auzul împuşcăturilor, în loc să încerce să se pună la adăpost, el s-a repezit la agresor şi l-a lovit cu ce avea la îndemână - sticla de bere. Surprins, individul a deschis focul asupra neaşteptatului adversar, dar până la urmă a fugit - fără niciun ban. Abia atunci salvatorul şi-a dat seama că era rănit la picioare, umăr şi cap. Toţi cei aflaţi în magazin sunt convinşi că, fără intervenţia sa, jefuitorul i-ar fi ucis.

"Este un erou. Nu era obligat să facă asta. Putea pur şi simplu să iasă din magazin. E un erou şi aş vrea doar să-l îmbrăţişez şi să ştiu că e sănătos", a spus una dintre persoanele aflate în magazin.

Salvatorul, care a păstrat discreţia asupra identităţii sale, nu a rămas prea mult în spital, deoarece rănile nu erau grave. Cât despre hoţ, poliţia dă asigurări că-l va prinde foarte curând.



Antena 3

×
Subiecte în articol: hot sticla bere Virginia
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close