Antena 3 CNN Externe Imaginile care UMILESC un fost lider! Iulia Timoşenko, filmată pe patul de spital

Imaginile care UMILESC un fost lider! Iulia Timoşenko, filmată pe patul de spital

Imaginile care UMILESC un fost lider! Iulia Timoşenko, filmată pe patul de spital
Sursa foto: Foto: YouTube
16 Dec 2011   •   07:45

Cazul Iuliei Timoşenko este adus din nou în atenţia presei internaţionale. Asta după ce un filmuleţ cu fostul premier ucrainian aflat pe patul de spital al închisorii a fost postat pe internet. Imaginile, considerate umilitoare la adresa Iuliei, au declanşat un nou scandal politic

Acestea sunt imaginile care au declanşant o adevărată furtună în lumea politică din Ucraina.  Preluat de toate site-urile de ştiri precum şi de televiziunile ucrainiene, clipul cu Iulia Timoşenco nervoasă pentru faptul că este filmată în rezerva medicală au făcut repede înconjurul lumii.

Imediat, au apărut şi reacţiile . Apărătorii fostului premier acuza actuala putere de la Kiev că încearcă prin toate mijloacele să o umilească pe Timoşenko.

Problemele de sănătate ale fostului premier ucrainian nu sunt o noutate. Familia Iuliei a spus de mai multe ori că starea ei fizică este tot mai deteriorată, fostul lider acuzând dureri puternice de spate precum şi probleme la nivelul pielii.

În luna octombrie, Iulia Timoşenko a fost condamnată la 7 ani de închisoare, fiind acuzată că a renegociat în defavoarea Ucrainei contractul cu gigantul energetic rus Gazprom.

 

×
Subiecte în articol: Iulia Timosenko inchisoare
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close