Antena 3 CNN Externe London City Airport a fost declarat zonă sigură, după incidentul chimic

London City Airport a fost declarat zonă sigură, după incidentul chimic

London City Airport a fost declarat zonă sigură, după incidentul chimic
21 Oct 2016   •   21:05

UPDATE: Aeroportul din Londra (London City Airport) a fost declarat zonă sigură de către autorităţi după ce a fost evacuat în cursul acestei după-amieze în urma unui incident chimic, relatează Reuters. 

'Două acţiuni complete de verificare a aeroportului au fost efectuate în comun de către pompieri şi echipaje de poliţie', a anunţat serviciul de pompieri. 

Știre inițială

Aeroportul din Londra (London City Airport) a fost evacuat după un aparent incident chimic, iar toate zborurile au fost oprite, informează Reuters şi cotidianul the Independent. 

Două persoane au fost transportate la spital, iar alte 26 de persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, a anunţat serviciul de ambulanţă. 

Sute de pasageri au fost evacuaţi din terminat după ce o alarmă de incediu a fost activată.

"Încă încercăm să stabilim care a fost cauza activării alarmei şi pompierii sunt încă la faţa locului pentru investigaţii", a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului, citat de The Independent. 

Incidentul vine la o lună după ce activişti ai "Black Lives Matter" au blocat temporar pista aeroportului în timpul unui protest. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Londra atac chimic atac
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close