Antena 3 CNN Externe Inițiativa incredibilă a unui student care încerca să găsească o străină de care se îndrăgostise. În scurt timp, a devenit celebru

Inițiativa incredibilă a unui student care încerca să găsească o străină de care se îndrăgostise. În scurt timp, a devenit celebru

Inițiativa incredibilă a unui student care încerca să găsească o străină de care se îndrăgostise. În scurt timp, a devenit celebru
Sursa foto: Foto: Twitter/sarah jurassic park
12 Sep 2018   •   12:49

Carlos Zetina, un student de la Universitatea din Alberta, a întâlnit-o pe Nicole Toetenel într-o seară, dar îi ştia doar prenumele.

Ulterior, tânărul a contactat toate personale numite Nicole de la universitate printr-un e-mail cu titlul “te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit”.

Însă, Nicole Toetenel era o studentă olandeză venită la un program de schimb în Canada, aşa că nu avea o adresă de email afiliată universităţii. Celelalte Nicole, pe de altă parte, au început repede să schimbe între ele sute de mesaje. După continuarea acestor conversaţii pe reţelele de socializare - fără Carlos -, tinerele au decis să se întâlnească.

„Am creat o pagină de Facebook pentru noi (Nicolele) şi am vorbit online. E frumos că tehnologia ne-a permis să ne cunoaştem”, a declarat Nicole Rathgeber.

„Adevărata Nicole” a aflat în cele din urmă de situaţie printr-o prietenă şi l-a contactat până la urmă pe Carlos şi au stabilit să se întâlnească la o cafea în timpul săptămânii, potrivit globalnews.ca.

×
Subiecte în articol: student
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close