Antena 3 CNN Externe Irakianul care a aruncat cu pantofii în Bush va deveni starul unui serial tv

Irakianul care a aruncat cu pantofii în Bush va deveni starul unui serial tv

Irakianul care a aruncat cu pantofii în Bush va deveni starul unui serial tv
17 Dec 2008   •   19:30

Celebritatea lui Muntadar al-Zaidi, irakianul care a încercat să-l lovească pe preşedintele Bush cu pantofii, a atins cote greu de imaginat. Acesta va fi onorat într-un serial de tzeleviziune de pe un post de televiziune din Afganistan, anunţă telegraph.co.uk.
"Zang-i-Khatar" sau ?Alert bell? în engleză. Acesta este numele serialului de satiră în care preşedintele Bush nu va mai putea să evite pantofii şi va fi lovit în plină faţă. În serialul care este foarte îndrăgit de publicul afgan vor fi distribuiţi câţiva actori pentru a recrea bizara conferinţă de presă şi care se vor asigura că, de această dată, pantofii îl vor atinge pe preşedintele Bush.
Producătorul emisiunii, Hanif Hamgaam, a declarat că doreşte să transmită prin intermediul acestui serial, un mesaj de solidaritate Irakului.
Vizita de adio a preşedintelui George Bush la Bagdad, înainte de încheierea mandatului, a fost marcată de un atac mai degrabă umilitor decât periculos. Bush a fost ţinta pantofilor unui reporter localnic care a dorit să-şi manifeste ura şi dispreţul faţă de americani. "Uite un cadou de la irakieni. Este sărutul meu de rămas bun, câine! Iar asta e de la văduvele, orfanii şi oamenii omorâţi din Irak!" a strigat reporterul în momentul în care a aruncat cu pantofii înspre preşedintele american.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Bush
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close