Antena 3 CNN Externe Jaf armat de zece milioane de euro, la un magazin de bijuterii de lux din Paris, Franța

Jaf armat de zece milioane de euro, la un magazin de bijuterii de lux din Paris, Franța

Un grup de indivizi înarmaţi au furat, marţi, bijuterii în valoare de 10 milioane de euro dintr-un magazin Bulgari, situat în Place Vendome din Paris, a anunţat poliţia din capitala Franţei.

Jaf armat de zece milioane de euro, la un magazin de bijuterii de lux din Paris, Franța
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    08 Sep 2021   •   13:26

Trei indivizi înarmaţi, îmbrăcaţi în costume, au jefuit un magazin Bulgari recent renovat din piaţa din centrul Parisului, unde se află şi Hotelul Ritz, potrivit Reuters.

Potrivit presei locale, hoţii care au vizat magazinul Bulgari au abandonat o parte din bunurile furate, în timp ce încercau să scape de poliţie

Cei trei au fugit de la locul jafului cu un BMW gri, în timp ce patru complici au folosit scutere. Au fost urmăriți de forțele de ordine până la complexul comercial Les Halles, la doi km distanță de bijuterie, unde polițiștii au tras focuri de armă asupra vehiculului. 

Nevoiţi să abandoneze mașina, cei trei infractori şi-au continuat fuga pe jos, înainte ca doi dintre ei să fie arestaţi de poliţiştii aflaţi pe urmele lor.

„Nu este pentru prima dată când Place Vendome este vizată", a declarat un ofiţer de poliţie „Dar acum n-au folosit pistoale simple. Să folosească arme mari, să-şi asume un asemenea risc, este ceva ce se întâmplă rar", a adăugat ofițerul.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close