Antena 3 CNN Externe "Kiss my ass", răspunsul secretarului de presă al lui Romney la întrebările incomode ale jurnaliştilor

"Kiss my ass", răspunsul secretarului de presă al lui Romney la întrebările incomode ale jurnaliştilor

"Kiss my ass", răspunsul secretarului de presă al lui Romney la întrebările incomode ale jurnaliştilor
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
01 Aug 2012   •   07:11

Secretarul de presă al candidatului republican la alegerile prezidenţiale a avut un schimb de replici cu jurnaliştii care îl presau cu întrebări pe Mitt Romney la finalul unei ceremonii în faţa Mormântului soldatului necunoscut din Varşovia, relatează AFP.
   
În timp ce jurnaliştii presei americane care îl însoţeau pe Mitt Romney în turneul său internaţional îl presau cu întrebări privind gafele care au marcat vizitele sale la Londra şi Ierusalim, Rick Gorka, ataşatul său de presă le-a cerut acestora să "dea dovadă de puţin respect" înainte de a le spune "pupaţi-mă în f..." (kiss my ass).
   
"Este un loc sfânt pentru polonezi", a adăugat el, conform retranscrierii acestui incident pe site-ul postului CNN, înainte de a îşi prezenta scuzele puţin mai târziu.
   
Acest nou incident se adaugă gafelor care au marcat deja turneul candidatului republican.
   
La Londra, Romney a atras atenţia premierului David Cameron şi critici puternice din partea presei începându-şi vizita cu declaraţii privind nepregătirea ţării pentru Jocurile Olimpice şi punând la îndoială entuziasmul popular din jurul evenimentului.
   
Iar la Ierusalim, palestinienii au reacţionat împotriva declaraţiilor considerate "rasiste" ale candidatului republican care a apreciat că decalajul între nivelul lor economic şi cel al Israelului se explică printr-o diferenţă de "cultură". Acesta suscitase deja mânia palestinienilor numind Oraşul Sfânt "capitala Israelului", în timp ce aceştia vor să numească Ierusalimul capitala unui viitor stat palestinian.

×
Subiecte în articol: mitt romney
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close