Antena 3 CNN Externe De ce Facebook nu a activat Safety Check și în cazul atentatului din Beirut

De ce Facebook nu a activat Safety Check și în cazul atentatului din Beirut

De ce Facebook nu a activat Safety Check și în cazul atentatului din Beirut
Sursa foto: Foto: Facebook-Mark Zuckerberg
16 Noi 2015   •   19:40
Mark Zuckerberg a explicat de ce Facebook nu a luat decizia de a activa funcţia Safety Check și în cazul atentatului din Beirut, Liban, soldat cu 44 de morţi, care a avut loc cu doar o zi înainte de cele din Paris.
 
”Mulți oameni s-au întrebat de ce Safety Check a fost activat pentru Paris, dar nu și pentru Beirut și alte locuri. Până ieri, politica noastră era de a nu activa Safety Check decât în cazul dezastrelor naturale. Tocmai am schimbat acest lucru și avem de gând să apelăm la Safety Check și pentru dezastre produse de oameni”, a declarat șeful Facebook.
 
În urma atacurilor petrecute zilele trecute în Paris, cei de la Facebook au reactivat funcția Safety Check, cu ajutorul căreia oamenii aflați în zona afectată puteau menționa că se află în siguranță. 
 
Funcţia a fost introdusă în luna octombrie a anului 2014, pentru a-i ajuta pe cei expuși dezastrelor naturale. Acum, rețeaua socială a fost criticată de unii deoarece nu a activat Safety Check și în cazul atentatelor din Beirut și Kenya.

Continuarea pe playtech.ro.
 
 
 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close