Antena 3 CNN Externe Masacrul din Texas: Peste o mie de arme au fost ridicate din toalete şi saci de făină

Masacrul din Texas: Peste o mie de arme au fost ridicate din toalete şi saci de făină

Masacrul din Texas: Peste o mie de arme au fost ridicate din toalete şi saci de făină
Sursa foto: Foto: wjla.com
21 Mai 2015   •   10:28

Autorităţile locale au găsit aproximativ 1.000 de arme - de la cuţite de buzunar, inele de impact, lanţuri cu lacăte ataşate, până la un AK-47 - în interiorul şi în jurul restaurantului Twin Peaks din Waco, unde a avut loc un schimb de focuri între între grupări rivale de motociclişti.

Mai multe arme au fost găsite ascunse în sacii de tortilla, dar şi în toalete. Câteva zile mai târziu, altele au fost găsite ascunse în saci de făină.

Un purtător de cuvânt poliţiei a descris scena îngrozitoare care s-a petrecut în interior, spunând că au fost "stropi de sânge peste tot", în special în baie.

Nouă oameni au murit de la rănile provocate prin împuşcare, iar alte 170 de persoane au fost arestate în prezent, iar cauţinea a fost de 1 milion dolari, fiecare.

Centrul comercial în care au avut loc schimburi de focuri, este din nou deschis, dar Waco Twin Peaks este închis pentru totdeauna.

Nouă persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite duminică, într-un schimb de focuri între grupări rivale de motociclişti la un restaurant Twin Peaks Sports Bar and Grill din Waco, în Texas.

 
Autorităţile au anticipat apariţia unor probleme şi au trimis poliţişti înainte de incident.

Citeşte şi: Răfuială ARMATĂ între bande rivale de motociclişti în Texas. 9 persoane au fost ucise


×
Subiecte în articol: Texas motociclisti
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close