Antena 3 CNN Externe Meghan Markle și Prințul Harry, probleme în instanță și în Statele Unite. Ce s-a întâmplat de fapt

Meghan Markle și Prințul Harry, probleme în instanță și în Statele Unite. Ce s-a întâmplat de fapt

Meghan Markle și Prințul Harry au pornit un proces legal în Statele Unite ale Americii, după ce un fotograf a folosit drone pentru a surprinde poze cu fiul lor Archie, pe propritatea lor privată din Los Angeles. 

Meghan Markle și Prințul Harry, probleme în instanță și în Statele Unite. Ce s-a întâmplat de fapt
Sursa foto: Hepta
de Diana Ionescu    |    24 Iul 2020   •   20:00

Plângerea a fost depusă joi în Los Angeles, California. Cei doi acuză un fotograf că ar fi folosit drone pe perioada de stării de urgență cauzată de pandemie, pentru a îl forografia pe Archie, bebelușul lor de numai 14 luni, în propria lor casă. Cuplul Regal a declarat că pozele făcute pe furiș încalcă dreptul lor la intimitate. 

Meghan și Harry, privați de intimitate în propria casă 

Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc de câteva luni în Los Angeles. după ce au renunțat la rolul de membri activi ai Familiei Regale a Marii Britanii. Avocatul cuplului a declarat că toți rezidenții statului California au dreptul la intimitate: „Fiecare om și familie din California are dreptul legal la intimitate în propria casă. Nici-o dronă, elicopter sau lentilă nu poate fura acest drept. Ducele și Ducesa de Sussex au pornit acest proces pentru a proteja dreptul la intimitate al fiului lor în propria casă și pentru a îi opri pe cei care vor să beneficieze în urma acestor acțiuni ilegale”, a spus avocatul. 

Conform plângerii depuse, cei doi sunt constant urmăriți de paparazzi, care au zburat cu elicoptere deasupra casei din Los Angeles și au tăiat găuri în gard penru a intra pe proprietatea privată. 

Acesta nu este primul proces pornit de Meghan și Harry. Într-un proces separat din Marea Britanie, Meghan a dat în judecată publicațiile Mail on Sunday și Mail Online pentru că i-au încălcat dreptul la intimitate. Documentele din acest proces atestă că Ducesa s-a simțint „neprotejată de instituția moharhiei” și că i-a fost „interzis să se apere în fața publicațiilor media” pe perioada în care a fost însărcinată. 

×
Subiecte în articol: Meghan Merkle printul Harry
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close