Antena 3 CNN Externe Moldoveanca de pe vasul Costa Concordia ar putea fi dată în judecată de căpitanul vaporului

Moldoveanca de pe vasul Costa Concordia ar putea fi dată în judecată de căpitanul vaporului

Moldoveanca de pe vasul Costa Concordia ar putea fi dată în judecată de căpitanul vaporului
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
28 Feb 2012   •   17:36

Tânăra moldoveancă aflată la bordul vasului de croazieră scufundat în largul Italiei ar putea fi dată în judecată de avocaţii căpitanului navei, după o serie de declaraţii ale acesteia, informează Daily Mail. Conform presei italiene, avocaţii căpitanului Francesco Schettino nu exclud posibilitatea unei plângeri pentru calomnie împotriva tinerei.
   
Tânăra moldoveancă a afirmat că s-a sărutat cu căpitanul navei şi probabil ar fi mers "mai departe" dacă nu ar fi avut loc naufragiul, sugerând că accidentul s-a produs din cauza femeii, care are şi cetăţenie română.
   
"Da, m-am sărutat cu căpitanul navei Costa Concordia. Cred că am fi ajuns în pat..., dar vasul s-a lovit de stânci", declară Domnica Cemortan. Însă avocaţii căpitanului nu au fost prea încântaţi de aceste declaraţii, considerându-le rău-intenţionate.
   
Domnica Cemortan luase masa şi flirta cu căpitanul Francesco Schettino cu puţin timp înaintea accidentului, fiind cu acesta pe puntea de comandă în momentul în care vasul de croazieră s-a lovit de stânci pe 13 ianuarie, la zeci de metri de insula italiană Giglio.
   
Conform Daily Mail, este posibil ca Schettino, în vârstă de 52 de ani, să fi încercat să o impresioneze pe tânăra de 25 de ani, trecând cu nava cât mai aproape de insulă.
   
"Da, eram foarte atrasă de căpitanul Schettino, iar el era foarte interesat de mine. Recunosc că eram foarte îndrăgostită de el pentru că arată foarte bine şi este foarte atrăgător. O dată mi-a spus că sunt şi frumoasă şi am şi creier. Ce femeie nu ar vrea să audă astfel de cuvinte? Mai ales că erau şi alte femei frumoase la bordul navei? Ştiam că mă place şi eram foarte încântată de atenţia lui", afirmă tânăra.
   
"Când lucram la bordul navei, m-a făcut să mă simt foarte specială. Sunt femeie şi ştiu aceste lucruri. Pot spune după felul în care râdea la glumele mele şi după cum mă privea. Eram atrasă de el, dar, sincer, nu am făcut sex", susţine tânăra.

Pe 13 ianuarie, vasul de croazieră Costa Concordia, având la bord 4.229 de persoane, s-a lovit de stânci şi s-a scufundat parţial la zeci de metri de Insula Giglio, în Marea Tireniană. Bilanţul victimelor este de 21 de morţi şi 11 dispăruţi.
  
În faţa anchetatorilor italieni, tânăra moldoveancă a recunoscut pe 2 februarie că este îndrăgostită de căpitanul navei.



×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close