Antena 3 CNN Externe 20 morți și 40 de răniți după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, în Pakistan

20 morți și 40 de răniți după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, în Pakistan

Un grav accident rutier s-a produs vineri în Pakistan. 18 oameni au murit după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, în sud-vestul țării. În autobuz se aflau pelerini care se întorceau de la o ceremonie religioasă.

20 morți și 40 de răniți după ce un autocar a căzut într-o prăpastie, în Pakistan
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    11 Iun 2021   •   19:00

Accidentul s-a produs într-o zonă izolată din regiunea Balucistan.

Din primele informații, șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Potrivit autorităților, 18 pasageri au murit și 41 au fost răniți. 

”Autocarul era mult prea plin, iar pasagerii călătoreau pe acoperișul autocarului”, a declarat un oficial, după ce paramedicii au venit să ajute răniții, potrivit Reuters.

”Avem 20 de morți, și peste 40 de răniți”, a spus Doctorul Mazoor Zahir. ”10 dintre cei răniți sunt în stare gravă, și e posibil să îi pierdem”, a mai adăugat el.

Pakistanul are un număr record de accidente rutiere mortale, principalele cauze fiind starea proastă a drumurilor, a vehiculelor și șofatul periculos.

Tot săptămâna aceasta, peste 60 de oameni au murit după ce un tren a deraiat și a lovit un altul care venea din sens opus, în sudul țării. 

×
Subiecte în articol: pakistan accident autocar pelerini
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close