Antena 3 CNN Externe Mowgli al lumii moderne. Legătura înduioşătoare care arată că animalele sunt, de multe ori, mai loiale decât oamenii

Mowgli al lumii moderne. Legătura înduioşătoare care arată că animalele sunt, de multe ori, mai loiale decât oamenii

Mowgli al lumii moderne. Legătura înduioşătoare care arată că animalele sunt, de multe ori, mai loiale decât oamenii
Sursa foto: Foto: YouTube
17 Sep 2012   •   07:59

O gorilă poate fi doică şi partener de joacă pentru un bebeluş. O demonstrează un filmuleţ care face înconjurul lumii zilele acestea. Imaginile filmate acum mai bine de 20 de ani arată o fetiţă de nici doi ani în braţele unei primate. Tătăl fetei speră ca imaginile să îl ajute să îşi salveze fundaţia care îngrijeşte animalele sălbatice şi le reintroduce în mediul lor natural.

Odată cu videoul, tatăl ei a postat şi o fotografie pentru a demonstra că fiica lui este sănătoasă şi nu a suferit niciun incident deşi şi-a petrecut copilăria ca un... Mowgli al lumii moderne. Adică înconjurată de animalele sălbatice care s-au purtat cu ea ca şi cum ar fi propriul lor pui.



Ajuns la 52 de ani, bărbatul a postat videoul pe internet în speranţa că oamenii îl vor ajuta să continue să salveze  animalele sălbatice, prin intermediul programului pe care îl desfăşoară în regiunea Kent.

De când a preluat Fundaţia întemeiată de tatăl său, Tansy Aspinall a reintrodus în sălbăticie, în rezervaţiile din Gabon şi Congo, 139 de gorile, 33 de rinoceri negri şi 20 de elefanţi africani. Mai multe animale decât orice organizaţie europeană.


×
Subiecte în articol: gorila bebelus
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close