Antena 3 CNN Externe Mutassim Gaddafi, rănit şi batjocoritor în ultimele ore de viaţă

Mutassim Gaddafi, rănit şi batjocoritor în ultimele ore de viaţă

Mutassim Gaddafi, rănit şi batjocoritor în ultimele ore de viaţă
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    26 Oct 2011   •   10:21

O nouă înregistrare video apărută pe internet îl prezintă pe Mutassim, unul din fiii fostului lider libian Muammar Gaddafi, în timp ce era rănit şi îi batjocorea pe rebeli, chiar cu câteva ore înainte de a fi ucis, potrivit ABC News.

"S-a terminat pentru tine, cum a căzut puternicul", îi spune un bărbat în limba arabă. "Lumea se va uita la tine rănit", adaugă el.

Mutassim îi răspunde acestuia, afirmând: "Rănile mele sunt semne de onoare".

Atunci când rebelii îi cer lui Mutassim să vorbească la cameră, acesta se uită la unul dintre ei şi îi spune: "Cât de mic eşti? Eşti aşa de mărunt", spune fiul fostului dictator libian.

"Stai să vezi, câine, stai să vezi", îi răspunde rebelul libian.

Această înregisrare a fost realizată aproape în acelaşi timp cu o serie de clipuri care au apărut vineri şi în care Mutassim, îmbrăcat în aceleaşi haine, fumează calm o ţigară şi bea apă. O înregistrare video separată îl prezintă pe acesta mort, cu o rană distinctivă la baza gâtului, care nu era vizibilă în înregistrările anterioare.

Mutassim a fost înmormântat marţi, alături de tatăl său, fostul colonel Muammar Gaddafi, într-un loc secret din deşert. În aceeaşi zi cu ei, a fost înhumat şi fostul ministru al Apărării.

Mutassim Gaddafi, care a rămas alături de tatăl său până în ultima clipă, a sângerat până a murit.

 



×
Subiecte în articol: video inregistrare ucis inmormantat desert
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close