Antena 3 CNN Externe O mamă a încercat să-și ucidă fiul cu handicap. Băiatul a fost salvat în ultimul moment datorită femeii care avea grijă de el

O mamă a încercat să-și ucidă fiul cu handicap. Băiatul a fost salvat în ultimul moment datorită femeii care avea grijă de el

O femeie din Italia a încercat să-și omore fiul paralizat și cu handicap mental, un tânăr de 20 de ani, dar acesta a fost salvat de femeia care îl îngrijea. 

O mamă a încercat să-și ucidă fiul cu handicap. Băiatul a fost salvat în ultimul moment datorită femeii care avea grijă de el
Sursa foto: foto- Pixabay
14 Dec 2019   •   08:20

Ca să-și poată duce planul la bun sfârșit, mama tânărului, în vârstă de 54 de ani, a încuiat-o pe bunica acestuia pe balcon, iar pe cea care avea grijă de el a dat-o afară din casă. 

Cea care îl îngrijea pe băiat și-a dat seama din start de planul îngrozitor al mamei lui și a chemat autoritățile, potrivit rotalianul.com.

Băiatul suferă de tetraplegie și retard mental. Femeia i-a administrat acestuia un flacon întreg de „Valium”, apoi i-a umplut gura cu șervețele de bucătărie înmuiate în parfum, încercând astfel să pună capăt vieții băiatului.

Autoritățile au intervenit și au reușit să o oprească pe femeie în ultimul moment. Tânărul a fost găsit în stare critică și a fost dus la spital unde a beneficiat de tratament specializat. 
 

×
Subiecte în articol: handicap
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close