Antena 3 CNN Externe Operaţiune a poliţiei ca într-un film de acţiune, în Mexic (VIDEO)

Operaţiune a poliţiei ca într-un film de acţiune, în Mexic (VIDEO)

Operaţiune a poliţiei ca într-un film de acţiune, în Mexic (VIDEO)
Sursa foto: mexic
30 Apr 2010   •   17:15

Imagini demne de un film de acţiune, dar cât se poate de reale, au fost înregistrate de un post de televiziune din Mexic. După un jaf armat nereuşit, doi răufăcători au fugit cu câţiva ostatici, urmăriţi de poliţie. În cele din urmă, au fost capturaţi fără ca nimeni să fie rănit. Întreaga desfăşurare a evenimentelor a fost urmărită de reporterii televiziunii.

Cei doi indivizi înarmaţi au atacat o casă de amanet din capitala mexicană, dar un vânzător a reuşit să prevină poliţia, care a înconjurat magazinul. Răufăcătorii i-au luat ostatici pe angajaţi şi au fugit chiar cu o maşină a poliţiei, fapt care i-a amuzat pe reporterii ajunşi, şi ei, la faţa locului.

Hoţii au primit maşina chiar de la un negociator al poliţiei, în schimbul promisiunii că nu-i vor ucide pe ostatici. Oamenii legii nu le-au promis, însă, şi că nu vor fi urmăriţi. Dimpotrivă, mai multe vehicule de poliţie şi un elicopter au pornit imediat după ei.

Disperaţi, hoţii au abandonat atât maşina cât şi ostaticii şi au încercat să-şi piardă urma într-o pădure. Nu au reuşit, deoarece peste o sută de poliţişti fuseseră mobilizaţi în căutarea lor. Cei doi jefuitori nici n-au mai îndrăznit să-şi folosească armele şi au fost în scurt timp arestaţi, împreună cu un presupus complice. Reporterii au încercat să le ia un interviu chiar în duba poliţiei.

Capturarea mărunţilor infractori s-a încheiat fără niciun rănit. Un motiv de mândrie pentru poliţia mexicană, mai puţin norocoasă în lupta cu puternicele carteluri ale drogurilor, care fac tot mai multe victime.

Antena 3

×
Subiecte în articol: urmarire Mexic infractori
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close