Antena 3 CNN Externe Pakistan. Un rus care a încercat să sară cu paraşuta de pe o clădire, a rămas agăţat de o grindă

Pakistan. Un rus care a încercat să sară cu paraşuta de pe o clădire, a rămas agăţat de o grindă

Pakistan. Un rus care a încercat să sară cu paraşuta de pe o clădire, a rămas agăţat de o grindă
Sursa foto: valeri rozov
01 Noi 2009   •   21:12

Un bărbat rus, pasionat de senzaţii tari, a scăpat cu viaţă după ce tentativa sa de a sări cu paraşuta de pe una dintre cele mai înalte clădiri din Pakistan a eşuat. Din cauza vântului puternic, bărbatul nu a mai putut controla paraşuta şi a rămas suspendat de o grindă, la 100 de metri inălţime.

Aventurierul rus Valeri Rozov a trecut prin momente de groază după ce rafalele puternice de vânt l-au izbit puternic de clădirea de pe care tocmai se lansase. Bărbatul se afla în cădere liberă când paraşuta s-a prins, cu mult noroc, de o grindă a unei clădiri aflate în construcţie.

Valeri, specialist în sărituri cu paraşuta de pe locuri fixe, spune că nu e prima dată când trece prin astfel de momente. El face asta de aproape 16 ani şi are la activ mai mult de 8000 de săritri cu parapanta şi 1000 cu paraşuta.



Încercarea bărbatului face parte dintr-o campanie publicitară pentru o cunoscută firmă de băuturi energizante. Valeri a devenit cunoscut în rândul împătimiţilor de sky diving când a sărit dintr-un elicopter într-un vulcan.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: rus parasuta
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close