Antena 3 CNN Externe Părinții sunt disperați. Cea mai nouă modă pe internet bagă copiii în spital. Imagini șocante cu un băiat care a vrut să ajungă vedetă pe YouTube

Părinții sunt disperați. Cea mai nouă modă pe internet bagă copiii în spital. Imagini șocante cu un băiat care a vrut să ajungă vedetă pe YouTube

27 Ian 2016   •   20:39

”Duct tape challenge” (provocarea scoth-ului) este o nouă modă lansată pe internet. Provocarea implică imobilizarea unei persoane cu scotch de un scaun, persoană care apoi este filmată în timp ce încearcă să se elibereze într-un timp cât mai scurt.

Această nouă modă l-a băgat în spital pe un adolescent de 14 ani din SUA. Skylar Fish din Renton, Washington, a fost legat de prietenii săi cu schoth de mâini și de picioare. În loc să stea pe scaun, adolescentul a încercat să ducă la capăt provocarea stând în picioare.

În timp ce încerca să se elibereze, băiatul s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de rama unei ferestre.

Într-un interviu pentru Kiro TV, mama adolescentului a declarat: „Ochiul i-a fost pur și simplu zdrobit, iar nervii oculari i-au fost grav afectați”.

Jurnalista care a intervievat-o pe mama băiatului a postat pe internet imagini care îl prezintă pe Skylar în spital, pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestui joc extrem de periculos.

 
Have you ever heard of the "duct tape challenge?" Apparently, it's when people duct tape themselves and try to break...

Posted by Siemny Kim on Monday, January 25, 2016

×
Subiecte în articol: provocare internet
Parteneri
Noua formulă de calcul din Legea Pensiilor. Anunţul ministrului Muncii
x close