Antena 3 CNN Externe Pasiunea a ucis-o! Tânără însărcinată sfârşeşte tragic după o săritură eşuată cu paraşuta

Pasiunea a ucis-o! Tânără însărcinată sfârşeşte tragic după o săritură eşuată cu paraşuta

Pasiunea a ucis-o! Tânără însărcinată sfârşeşte tragic după o săritură eşuată cu paraşuta
Sursa foto: Foto: blick.ch
17 Sep 2012   •   17:39

Ultimul salt cu paraşuta i-a fost fatal unei femei însărcinate în patru luni, din Suedia, care a murit sub ochii prietenului ei după ce a căzut în gol de la aproximativ 300 de metri, informează Daily Mail.

Wioletta Roslan, care practica paraşutism de la vârsta de 19 ani, a vrut să facă un ultim salt de pe stânca Via Ferrata de lângă Stechelberg, Elveţia, înainte de a se retrage din a practica acest sport extrem.



Ghinionul a făcut ca paraşuta femeii în vârstă de 37 de ani să nu se deschidă. Wioletta, care era gravidă în patru luni, a murit pe loc, la impactul cu solul.

Pasionată de sporturile extreme, tânăra a declarat într-un interviu acordat recent pentru o televiziune elveţiană că BASE jumping-ul o face să se simtă în viaţă.

"Simt că trăiesc doar atunci când sar. Viaţa normală mi se pare plictisitoare. Ştiu că moartea zboară întotdeauna cu mine, dar avem o perioadă scurtă de timp pe pământ. După ce apune soarele se sfârşeşte jocul, oricine ai fi", declara Wioletta Roslan în interviul pentru un post de televiziune.

Mama tinerei, Halina Zaniewska-Pettersson, le-a declarat ziariştilor că a implorat-o să nu facă acest salt, mai ales după ce a aflat că este însărcinată.

Wioletta Roslan a murit la impactul cu solul şi, odată cu ea, şi copilul pe care îl purta în pântec.

×
Subiecte în articol: parasuta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close