Antena 3 CNN Externe O pensionară din Italia a trăit spaima vieții după ce a primit o factură la gaz de peste 2.500 de euro. Federația Consumatorilor a intervenit

O pensionară din Italia a trăit spaima vieții după ce a primit o factură la gaz de peste 2.500 de euro. Federația Consumatorilor a intervenit

Momente de groază pentru o pensionară din Italia care abia reușește să trăiască de la o pensie la alta. Bunicuța a primit o factură impresionantă la gaz în ciuda consumului mic.

O pensionară din Italia a trăit spaima vieții după ce a primit o factură la gaz de peste 2.500 de euro. Federația Consumatorilor a intervenit
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2024   •   09:18

Maria Busana, o pensionară în vârstă de 93 de ani din Padova a devenit "simbolul" unei probleme cu care se confruntă tot mai mulți italieni, facturile halucinante la utilități. 

În comparație cu anul trecut, factura la gaz a crescut alarmant, deși consumul a stagnat. Astfel, femeia a primit o factură 2,542 de euro, deși ea abia reușește să trăiască din pensia infimă pe care o primește. 

Anul trecut, pensionara a plătit 600 de euro la Enel, iar acum ultima factură a trecut de 2,500 de euro. 

Federația Italiană a Consumatorilor a fost contactată pentru a investiga acest caz și astfel s-a aflat că nu este o situație singulară. 

Pentru a afla care este cauza pentru care bătrâna primește facturi atât de mari, nepoata sa a verificat toate facturile și a constatat că tariful la gaz s-a majorat de la 0,389 euro la 1,5 euro fără niciun motiv. 

×
Subiecte în articol: pensionara factură gaze suma uriasa
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close