Antena 3 CNN Externe Pisica Stepan, simbolul Ucrainei, premiată printre cei mai populari influenceri din lume

Pisica Stepan, simbolul Ucrainei, premiată printre cei mai populari influenceri din lume

Pisica Stepan, simbolul Ucrainei și starul Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori, a fost premiată la Cannes printre cei mai populari influenceri din lume.

Pisica Stepan, simbolul Ucrainei, premiată printre cei mai populari influenceri din lume
Sursa foto: Instagram/loveyoustepan
de Alexandra Ionescu    |    19 Mai 2022   •   19:33

Motanul Stepan, starul Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori și un simbol al Ucrainei, a ajuns la Festivalul de Film de la Cannes, unde, „în stil mare", a primit prestigiosul WIBA 2022 (World Influencers and Bloggers Award), premiul care se acordă celor mai populari influenceri din lume, conform Rai News.

La ceremonia de premiere, Stepan „a purtat” un papion albastru și galben și a fost însoțit de TikTok-ul Khaby Lame, care a cerut în mod repetat pe rețelele de socializare să fie oprită invazia din Ucraina.

Stepan și stăpânii săi au documentat prin intermediul rețelelor de socializare fuga lor din Harkov în Franța.

Călătoria lor, la fel ca cea a milioane de familii ucrainene, a început la sfârșitul lunii februarie, când au fost treziți de explozii care le-au zguduit ferestrele și au privit cu groază cum casele vecine ardeau până la temelii sub ochii lor. Casa lor a rămas neatinsă o săptămână întreagă, până când un glonț a zburat pe balconul vecinului lor, lovindu-le clădirea.

Fanii motanului au urmărit cu îngrijorare călătoria sa sub bombe pentru a părăsi Harkovul și, în cele din urmă, s-au bucurat împreună cu el când au auzit că a trecut în siguranță granița poloneză.

După ce au fugit în Franța, au inițiat o strângere de fonduri pentru a dona bani organizațiilor de caritate pentru animale din Ucraina.

Printre admiratorii pisicii se numără și Britney Spears, care a postat anul trecut o fotografie cu Stepan pe profilul personal și a primit peste 1,3 milioane de like-uri, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Rusia Stepan simbol Instagram
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close