Antena 3 CNN Externe Pistorius avea probleme sexuale? Produs format din bucăţi de inimă şi testicule de animale, în casa atletului

Pistorius avea probleme sexuale? Produs format din bucăţi de inimă şi testicule de animale, în casa atletului

Pistorius avea probleme sexuale? Produs format din bucăţi de inimă şi testicule de animale, în casa atletului
Sursa foto: Foto: gtsstatic.com/ Agerpres
24 Feb 2013   •   16:21
Autorităţile au găsit substanţe destinate stimulării sexuale în casa lui Pistorius, campionul paralimpic acuzat că şi-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor, relatează AFP.

Anterior, anchetatorul Hilton Botha, care în prezent nu se mai ocupă de acest caz, anunţase că echipa sa a găsit "două cutii de testosteron" şi seringi în casa lui Pistorius.

Potrivit medicului sportiv Jon Patricios, produsul se administrează prin injectare şi este format din bucăţi de inimă şi testicule de animale, plante şi vitamine şi este folosit în general pentru a combate eşecurile sexuale.

Patricios a mai spus că produsul nu este recomandat sportivilor, deoarece acesta poate creşte nivelul de testosteron.

Substanţele confiscate de la casa lui Oscar Pistorius au fost trimise pentru analize la laboratorul antidoping de la Bloemfontein. Parchetul a refuzat să comenteze până când nu se vor afla rezultatele.

Oscar Pistorius a fost eliberat pe cauţiune, vineri, la Pretoria. Atletul urmează să se prezinte în faţa tribunalului pe 4 iunie.

 

 

×
Subiecte în articol: Oscar Pistorius Ziua Indragostitilor
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close