Antena 3 CNN Externe Polonia. Parada Moşilor Crăciun, pe motociclete (VIDEO)

Polonia. Parada Moşilor Crăciun, pe motociclete (VIDEO)

Polonia. Parada Moşilor Crăciun, pe motociclete (VIDEO)
Sursa foto: mos craciun
08 Dec 2009   •   17:39

Moş Crăciun îşi va lăsa sania în garaj în această iarnă. Sau cel puţin aşa promit Moşii care au defilat pe străzile mai multor oraşe europene. În Polonia, Moşul circulă pe motocicletă. Iar când ajunge în Germania, se plimbă cu Trabantul sau cu maşina de pompieri.

De fapt, în Polonia este vorba de o paradă a motocicliştilor. Împătimiţii motoarelor se adună, cu sutele, în pieţele centrale ale oraşelor, unde îşi etalează bărbile albe şi costumele roşii şi renunţă măcar de Crăciun la imaginea de răi ai şoselelor. Bărboşii le zâmbesc trecătorilor şi le fac cu mâna copiilor.

La fel au făcut şi participanţii la o paradă de Crăciun din Germania. Moşii motociclişti s-au dovedit foarte originali. Puţini au fost cei care au venit cu tradiţionala săniuţă. Majoritatea au defilat pe motociclete, în trabanturi sau chiar într-o maşină de pompieri.

În schimb, în Ungaria, moşii nu au nevoie de mijloace de transport. Şi au renunţat chiar şi la haine. Aproape o sută de oameni au sfidat gerul şi au participat la cursa moşilor în costume de baie. Nu au făcut totul din teribilism. Prin acest eveniment au strâns 1500 de euro, care vor fi donaţi în scopuri caritabile.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Mos Craciun parada motocicleta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close