Antena 3 CNN Externe Prinţul Charles, Dalai Lama, Pele şi Harrison Ford într-un clip pentru salvarea pădurii (VIDEO)

Prinţul Charles, Dalai Lama, Pele şi Harrison Ford într-un clip pentru salvarea pădurii (VIDEO)

Prinţul Charles, Dalai Lama, Pele şi Harrison Ford într-un clip pentru salvarea pădurii (VIDEO)
Sursa foto: printul charles
06 Mai 2009   •   15:11

Prinţul Charles a lansat o campanie pe internet pentru a atrage atenţia asupra nevoii de a proteja pădurile tropicale. Acesta apare într-un scurt film alături de Dalai Lama, Pele şi Harrison Ford.

În filmul de 90 de secunde, prinţul, liderul spiritual tibetan, fotbalistul şi actorul apar alături de o broască generată pe calculator în timp ce cer o acţiune imediată contra despăduririlor pentru a combate încălzirea globală.

În film mai apar ce doi fii ai prinţului, William şi Harry, actori Robin Williams şi Daniel Craig, dar şi solista Joss Stone, parte a unei noii campanii a Proiectului Tropical al prinţului.

Charles, moştenitorul tronului, este primul membru al casei regale care foloseşte reţelele de socializare şi a cerut publicului să i se alăture în crearea unei comunităţi online care să sprijine pădurile tropicale.

Campania a dezvoltat şi un software ce permite suporterilor să creeze propria versiune a filmului şi pentru a apărea alături de vedete şi broască.

În cadrul unei teleconferinţe live din Londra, Prinţul Charles glumea apreciind că este ?conştient că broaştele şi prinţii au o asociere de lungă durată".

Flimul apare şi pe www.rainforestSOS.org, site creat de Blue State Digital, firma ce l.a ajutat cu campania online a lui Barack Obama.



Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close