Antena 3 CNN Externe Prințului Charles, prima reacție despre nașterea celui de-al treilea nepot al său

Prințului Charles, prima reacție despre nașterea celui de-al treilea nepot al său

Prințului Charles, prima reacție despre nașterea celui de-al treilea nepot al său
24 Apr 2018   •   21:41

Prinţul Charles al Marii Britanii a vorbit pentru prima dată în public după naşterea noului bebeluş regal. 

Declarându-se încântat de vestea venirii pe lume a celui de-al treilea copil al cuplului princiar William-Kate, prinţul de Wales, în vârstă de 69 de ani, a făcut şi o glumă, spunând că de acum înainte îi va fi dificil să ţină pasul cu nepoţii lui, informează agenţia britanică Press Association.

De asemenea, prinţul Charles a spus că naşterea noului bebeluş al ducelui şi ducesei de Cambridge reprezintă "o mare bucurie" pentru familia sa.

Moştenitorul tronului britanic, care va împlini în luna noiembrie vârsta de 70 de ani, avea deja alţi doi nepoţi: prinţul George şi prinţesa Charlotte.


"Suntem amândoi (prinţul Charles şi soţia lui, Camilla, n.r.) extrem de încântaţi de această veste. Este o mare bucurie să avem încă un nepot, singura problemă este că de acum nu ştiu cum voi putea să ţin pasul cu ei", a spus prinţul Charles.

Familia prinţului William şi a ducesei Kate numără de acum înainte cinci membri, iar cuplul princiar şi-a adus deja bebeluşul, luni seară, în reşedinţa sa oficială - Palatul Kensington.

Înainte de a pleca spre Palatul Kensington, prinţul William şi soţia lui şi-au prezentat bebeluşul în faţa jurnaliştilor şi a numeroşilor admiratori prezenţi la câţiva metri de treptele maternităţii în care a născut ducesa de Cambridge, amenajată în aripa Lindo a spitalului St. Mary din Londra.

Numele bebeluşului regal, care a venit pe lume luni la ora 10.01 GMT (11.01 ora locală) şi a avut la naştere greutatea de 3,8 kilograme, nu a fost deocamdată dezvăluit.

Potrivit tradiţiei, prinţul William şi soţia lui vor dezvălui prenumele fiului lor mai întâi reginei şi familiei regale, înainte de a îl anunţa în mod public.

Palatul Kensington a anunţat că prenumele bebeluşului va fi anunţat "la momentul potrivit". Prenumele favorite, conform caselor de pariuri britanice, sunt Arthur, James, Philip şi Albert.

Străbunica bebeluşului, regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 92 de ani, se află în prezent la Castelul Windsor alături de soţul ei, ducele de Edinburgh, aflat în convalescenţă după o operaţie la şold.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: printul Charles reactie nastere nepot
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close