Antena 3 CNN Externe Român de 33 de ani, pe lista celor mai căutate persoane din Ecuador. Bărbatul a înjunghiat mortal doi copii

Român de 33 de ani, pe lista celor mai căutate persoane din Ecuador. Bărbatul a înjunghiat mortal doi copii

Un român, acuzat că a ucis doi copii în orașul Ambato din Ecuador, a ajuns în atenția autorităților din Ecuador care îl caută peste tot. 

Român de 33 de ani, pe lista celor mai căutate persoane din Ecuador. Bărbatul a înjunghiat mortal doi copii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Claudia Simion    |    25 Ian 2020   •   21:17

Bărbatul de 33 de ani, Adrian S., a intrat pe lista celor mai căutate persoane din Ecuador. Acesta ar fi ucis doi copii de 10, respectiv 14 ani și apoi le-ar fi abandonat cadavrele pe două străzi din orașul Ambato.

Se pare că cei doi copii au fost lăsați singuri acasă, după ce părinții lor au plecat într-o călătorie de muncă. Când s-au întors, au primit vestea șocată că băieții nu mai sunt în viață. Aceștia au fost găsiți cu numeroase răni prin înjunghiere, potrivit știridiaspora. 

În cadrul audierilor, procurorul a prezentat dovezi specifice, autopsiile efectuate de medicii legiști, raportul de recunoaștere a locului evenimentelor, precum și o serie de înregistrări în care acuzatul este observat apropiindu-se de casa victimelor.

Dacă va fi găsit vinovat, românul riscă o pedeapsă de 20-26 de ani de închisoare. 

×
Subiecte în articol: ecuador ambato
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close