Antena 3 CNN Externe Un român din Italia a făcut o criză de nervi când a văzut factura la curent

Un român din Italia a făcut o criză de nervi când a văzut factura la curent

Un român care locuiește în Italia a făcut un scandal monstru după ce a primit factura uriașă la curent. Bărbatul a început să distrugă lucrurile din casă și să-și amenințe soția. În plus i-a interzis fiului să mai deschidă televizorul.

Un român din Italia a făcut o criză de nervi când a văzut factura la curent
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    29 Aug 2022   •   17:21

"Un zidar român, în vârstă de 50 de ani, și care era rezident în Italia de peste 20 de ani, a făcut o criză de nervi și un scandal monstru când a ajuns acasă și a văzut factura la curent electric - aceasta era dublă față de normal. Pentru că era  și sub influența băuturilor alcoolice, românul a început să spargă tot ce i-a ieșit în cale. A luat televizorul și play-station-ul fiului și le-a făcut bucăți.

Apoi i- a spus fiul lui că ar fi mai bine ca în loc să se joace jocuri video, să se ducă la muncă, să-și găsească ceva de muncă, astfel încât să aducă și el bani acasă. Apoi a luat o foarfecă și și-a amenințat soția și fiul. Totul s-a petrecut sub ochii înspăimântați ai fiicei minore. Soția a reușit să sune poliția și și-a denunțat soțul, iar carabinierii au sosit imediat la fața locului.

Când i-a văzut, românul s-a calmat imediat și a predat cheile de la casă, înțelegând că va fi reținut. El a fost acuzat de amenințări și rele tratamente în familie, iar în fața judecătorului românul a preferat să își exercite dreptul la tăcere, probabil foarte supărat în continuare și de factura imensă la curent electric", a trannsmis corespondentul Antena 3 Naty Badea.

 

×
Subiecte în articol: Italia factura curent
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close