Antena 3 CNN Externe Român şomer în Irlanda: Primesc ajutor social dar urăsc acest lucru. Nu vreau să stau pe ajutor social la nesfârşit

Român şomer în Irlanda: Primesc ajutor social dar urăsc acest lucru. Nu vreau să stau pe ajutor social la nesfârşit

Român şomer în Irlanda: Primesc ajutor social dar urăsc acest lucru. Nu vreau să stau pe ajutor social la nesfârşit
Sursa foto: Foto: elev8.com
03 Mar 2012   •   19:35

Un român care locuieşte în Irlanda şi este şomer a găsit un mod ciudat de a îşi face cunoscută situaţia, conform publicaţiei The Herald.

"Am lucrat în multe locuri - în construcţii, bucătării, depozite", a declarat bărbatul de 27 de ani, care locuieşte în Lucan. Omul este soţ şi tatăl a doi copii.

"Primesc ajutor social dar urăsc acest lucru. M-am plimbat în fiecare zi, lăsându-mi CV-ul la companii din tot oraşul. M-am înregistrat la ofiţerul meu local privind angajările şi merg la agenţii care te ajută să îţi găsesşti de lucru. Dar tot ce am primit sunt scrisori care afirmă: vă mulţumim pentru candidatură, nu avem nevoie de nimeni pentru moment, dar vom păstra CV-ul dumneavoastră în baza noastră de date. Nu vreau să stau pe ajutor social la nesfârşit", a arătat tânărul.

Astfel, Paul Grierosu a decis să împrumute o idee inedită - s-a fostat în faţa sediului Royal Dublin Society, cu o pancartă pe care se poate citi "Daţi-mi un loc de muncă".

"Câteva persoane mi-au luat CV-ul. Sper ca cineva să îmi ofere un loc de muncă", a adăugat el.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close