Antena 3 CNN Externe Rusia, în prag de război civil! Armata lui Putin a bombardat trupele de mercenari ruşi Wagner. Prigojin ameninţă cu răzbunarea!

Rusia, în prag de război civil! Armata lui Putin a bombardat trupele de mercenari ruşi Wagner. Prigojin ameninţă cu răzbunarea!

"Au efectuat lovituri, lovituri cu rachete, asupra taberelor noastre din spate. Un număr foarte mare dintre luptătorii noştri au fost ucişi", a declarat Evgheni Prigojin, liderul mercenarilor Wagner, într-un mesaj audio difuzat de serviciul său de presă

Rusia, în prag de război civil! Armata lui Putin a bombardat trupele de mercenari ruşi Wagner. Prigojin ameninţă cu răzbunarea!
de Claudia Popovici    |    23 Iun 2023   •   23:13

Evgheni Prigojin, liderul grupării de mercenari a cerut să fie "oprit" comandamentul militar rus, pe care l-a acuzat că a efectuat lovituri mortale asupra taberelor luptătorilor săi."

Comitetul de comandă al Grupului Wagner a decis că cei care au responsabilitatea militară a ţării trebuie opriți", a spus Prigojin în mesajul audio, cerând să nu se opună "rezistență" trupelor sale şi afirmând că ministrul Apărării Serghei Şoigu va fi "oprit" .

[GAL layout="3"]

Armata rusă a dezminţit vineri că ar fi bombardat poziţiile mercenarilor Wagner, aşa cum a susţinut Evgheni Prigojin, în acuzaţii spectaculoase, care dezvăluie tensiunile profunde care există în cadrul forţelor Moscovei din Ucraina.

"Mesajele şi videoclipurile postate pe reţelele sociale de către E. Prigojin privind presupusele "lovituri ale Ministerului rus al Apărării asupra bazelor din spate ale grupului paramilitar Wagner nu corespund realităţii şi reprezintă o provocare", se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării de la Moscova, citat de Agerpres.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close