Sfârșit tragic pentru o polițistă. A murit după ce colegul ei a împușcat-o. Se jucau ruleta rusească

27 Ian 2019   •   12:15
Sfârșit tragic pentru o polițistă. A murit după ce colegul ei a împușcat-o. Se jucau ruleta rusească

Sfârșit tragi pentru o polițistă din Statele Unite. Femeia  a fost ucisă joi, de un coleg, după ce au jucat ruleta rusească.

Nathaniel Hendren, un polițist de 29 de ani, din orașul american Saint Louis a fost arestat vineri după ce împușcat-o mortal pe colega lui, în urma unui joc de ruletă rusească, anunță ABC News.

Potrivit sursei citate, Hendren, care era la datorie în momentul tragediei, se juca cu Alix, de 24 de ani, un joc ce presupunea ca fiecare să rămână cu un singur glonț în arma din dotare, apoi pe rând îl îndreptau spre celălalt și apăsau pe trăgaci.

Potrivit unui al treilea polițist, martor la tragedie, Hendren a învârtit cilindrul și a apăsat pe tragăci pe lângă Alix. Pentru că glonțul nu a ieșit de pe țeavă Alix a luat arma și l-a luat la țintă pe Hendren, dar nici de data asta glonțul nu a ieșit.

Apoi a fost rândul lui Hendren să pună mâna pe armă, a îndreptat-o spre femeie și a împușcat-o mortal în piept. 

Spre deosebire de colegul ei, Alix nu se afla de serviciu în momentul tragediei. Femeia a murit la spital din cauza rănii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close